KIADÓ HÁZ A BALATONPARTON, Zamárdiban

kiadó nyaraló a balatonlellén!

A Balatontól 50 méterre levő nyaralónk ideális helyszín fiatalok, kisgyermekes családok, idősebb korosztály számára is.

a nyaraló

A két apartmanban négy szoba, szintenként fürdő, konyha található. Az összes féröhely nyolc fő.
Zárt, füves kert, grillezési, bográcsozási lehetöséggel. A háztól 50 méterre található étterem, füves pálya, játszótér, bolt, gyermek pancsoló a Balaton mellett.

zamárdi kiadó nyaraló

a környék

Strandok:

Zamárdi 10 km-es partszakaszán több ingyenesen használható, kisebb-nagyobb strand található vizesblokkokkal, öltözőkabinokkal, vendéglátóhelyekkel, játszóterekkel, kölcsönzőkkel.
Közülük is ki kell emelni, a köznyelvben csak "nagystrandként" emlegetett, 3 km hosszú, egybefüggő, füves, árnyas szabadstrandot, amely csodálatos panorámával tekint a Tihanyi-félszigetre. A strand az elmúlt években mindig kiérdemelte a kiváló vízminőséget igazoló kék zászlót. Itt található a csónakok, vitorlások fogadására alkalmas kikötő is.

Az aktív üdülést kedvelők különböző sportolási lehetőségek közül választhatnak: szörfözés, csónakázás, vízibicikli, horgászat, strandröplabda, tenisz, futball, gokart, minigolf, kerékpározás, vízicsúszda,vízi trambulin, zorb stb.
A strandok helyet adnak egyes rendezvényeknek is. Július közepétől hétvégeken, hetente változó helyszínen játszóház szórakoztatja a gyermekeket.

Látnivalók:

Rendezvények:

az árak

A nyaraló bérleti díja (összesen 8 ágy 4 szobában)
  ·   éjszakánként 24 000 HUF / ház

A nyaralóban nincs házinéni.

térkép

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legkönnyebben megközelíthető, kiváló adottságú üdülőhelye. Az M7-es autópályáról lehajtóval megközelíthető, és áthalad rajta a déli vasútvonal, amelynek 3 vasútállomása is Zamárdihoz tartozik (Zamárdi, Zamárdi-felső, Balatonszéplak-alsó).

Az erre közlekedő távolsági autóbuszjáratokra ugyancsak a több megállóhelyen lehet felszállni.

A település határában közlekedik a Balaton déli és északi partját (Szántód-Tihany) összekötő komp, alig 10 km-re található a kisrepülőket fogadó Siófok-Kiliti repülőtér

Megnézem a nyaralót a térképén.

kapcsolat

Kérdéseivel keressen nyugodtan:

Csapóné Péter Erzsébet
06 20 - 968 46 99